Website ZP Deventer

In 2018 is ZP Deventer opgericht. Dit is een initiatief vanuit MKB Deventer, het Ondernemershuis Deventer en ZZP Nederland. ZP Deventer faciliteert een lokaal netwerk voor en door zelfstandig professionals, waar zzp’ers zichtbaar zijn voor opdrachtgevers, waar ze andere zelfstandigen kunnen ontmoeten en elkaar kunnen leren kennen. ZP Deventer biedt inhoudelijke kennisbijeenkomsten, ondernemerswerkplaatsen en andere netwerkbijeenkomsten.

 

Dit lokale netwerk had natuurlijk ook een eigen website nodig waar zij zichzelf kunnen presenteren, maar waar vooral ook zzp’ers en opdrachtgevers zich kunnen presenteren. Daarnaast biedt de website onder andere een plek voor nieuws, nuttige informatie en voor het aankondigen van evenementen.

 

ZP Deventer heeft mij in het voortraject gevraagd om mee te denken met de inhoud en indeling van het online platform en om te helpen bij het selecteren van het meest geschikte webbureau voor ontwerp en technische ontwikkeling. Dit heb ik gedaan door onder andere offertes te beoordelen en door aan te schuiven bij gesprekken met potentiƫle webbureaus om mee samen te werken. Verder heb ik feedback mogen geven op de vormgeving en functionele indeling van de website.