ERP en urenregistratie app

Over dit project

In opdracht van een organisatie gespecialiseerd in verkeerstechniek is er een ERP ontwikkeld en een urenregistratie app. Het op maat ontwikkelde ERP is ontwikkeld om het bestaande werkproces van de organisatie te digitaliseren. Via dit platform kunnen onder andere opdrachtgevers, medewerkers en voortuigen worden beheerd. Daarnaast verloopt het dagelijkse werkproces voor het kantoorpersoneel via dit platform. Onder andere kunnen werkorders worden aangemaakt en ingepland bij beschikbare medewerkers. Geschreven uren kunnen worden goedgekeurd en worden makkelijk omgezet naar een kostenstaat in PDF vorm. Er kan eenvoudig een export gemaakt worden van te verlonen uren voor het boekhoudsysteem.

 

De app is speciaal ontwikkeld voor de medewerkers van de organisatie, zodat zij eenvoudig vanaf iedere locatie uren en kilometers kunnen registreren. Die geschreven uren worden zichtbaar in het ERP en kunnen door het kantoorpersoneel worden goedgekeurd. Ook geeft de app ze inzicht in werkorders waar ze op ingepland staan en contactpersonen die voor hen relevant zijn.

 

Om een systeem te kunnen ontwikkelen dat goed aansluit bij het specifieke werkproces van deze klant was het erg belangrijk om duidelijk inzicht te hebben in het werkproces van de klant. In het begin van dit traject lag de focus vooral op het helpen van de klant bij het concreet en volledig maken van het overzicht met gewenste functionaliteiten. Dit is onder andere gedaan door het visueel maken van diverse onderdelen en het uitwerken van een requirements document. Vervolgens zijn in overleg prioriteiten bepaald en werd de vertaalslag gemaakt van de klantwens naar concrete input voor het ontwikkelteam. Het platform is in diverse fasen / deelprojecten opgeleverd. Er is gestart met het aanmaken van werkorders, gevolgd door de planning, kostenstaten en de app.

Project

ERP en Urenregistratie App

Datum